Gelijk een afspraak maken? Bel 06-16443724

Over mij

Ik ben Anne, een hondengedragdeskundige die u graag op een leuke, toegankelijke manier helpt met de (her) opvoeding van uw hond.

Ik heb jarenlange ervaring met het trainen van mensen en honden. Waar menig meisje nog met barbies speelde, had ik op mijn tiende al mijn eigen hondenuitlaatservice waar ik, in ruil voor een lolly, menig buurthond socialiseerde en de basiscommando’s aanleerde. Een kleine 25 jaar later heb ik mijn droom waar gemaakt en ben ik fulltime met honden bezig, veelal trainingen en sinds 2014 ook een uitlaatservice: www.oosterbeeksehondenuitlaatservice.nl.Mijn eerste hondencursus volgde ik op twaalf jarige leeftijd. Inmiddels ben ik ruim aantal cursussen en een opleiding tot hondengedragdeskundige en kynologisch instructeur verder en is mijn liefde voor het hondenvak alleen maar verder gegroeid. Na het succesvol heropvoeden van mijn eigen 2 honden (herplaatsers, agressie en angstproblematiek) in 2008 – 2011, kreeg ik steeds meer spontane verzoeken om hulp vanuit mijn omgeving. Vanaf 2013 bied ik mijn diensten ook breder aan via mijn bedrijf Hulp4baasje.


Met Hulp4baasje ben ik er voor een ieder die liever niet met tegenzin elke vrije zaterdag opoffert om met rubberen kaplaarzen in een weiland te staan. Maar ook voor diegene die in een gewone cursus de  fit met de dagelijkse praktijk gemist. Want pas thuis en tijdens de dagelijkse wandelingen begint de uitdaging: hoe pas ik het geleerde nou eigenlijk toe? Veelal worden trucjes aangeleerd die de hond (of vaker nog: de baas) na de cursus direct weer vergeet, met alle ergernis van dien.


Mijn missie is om honden weer in het gareel te krijgen met hun baasje (s) of andersom. Mijn visie is een balans vinden in de samenwerking en het samenleven tussen mens en dier. Hier kijk ik naar de behoefte van het dier, de natuur liegt er namelijk niet om.  


Ik wil u, als baasje, de juiste tools geven om op een snelle, laagdrempelige manier uw hond onder controle te krijgen. In uw eigen tijd, in uw eigen omgeving komen theorie en praktijk direct bij elkaar. Zo boekt u al na 1 les resultaat!

Vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op!

Wellicht tot snel,

Anne Middelham